Sponsoring

Egmondia is opgericht in 1939 en heeft sindsdien een belangrijke plaats ingenomen in het dorpsleven van Egmond aan Zee. Het sportcomplex behoort tot de mooiste amateurvelden van heel Nederland. Door sponsoring bij Egmondia dragen bedrijven, organisaties en personen bij aan de individuele ontplooiing van onze (jeugd)leden, de cohesie van de lokale samenleving en daarmee aan een gezondere maatschappij. Door sponsoring laat u als bedrijf uw maatschappelijke betrokkenheid zien en werkt u tegelijkertijd aan naamsbekendheid.

Sponsormogelijkheden

Misschien wilt u sponsor worden en vraagt u zich af wat wij te bieden hebben. De bijna 400 voetballende leden houden ieder weekend onze clubkleuren ’blauw en wit’ hoog. Dit betekent dat wekelijks heel veel leden, ouders en gasten van de tegenpartij ons mooie sportpark bezoeken. Er zijn verschillende manieren om Egmondia te sponsoren. U kunt bijvoorbeeld shirtsponsor worden, een reclamebord van uw bedrijf laten maken, in ons programmaboekje of clubblad adverteren of lid worden van de club van honderd.

Heeft u vragen over sponsoring bij Egmondia, neemt u dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar sponsoring@egmondia.com of spreek Paul Kager even aan als u op ons complex bent.