GP Groot is één van de nieuwe sponsoren van voetbalvereniging Egmondia. De sponsoring wordt gedaan door het opzetten van een spaaractie, gekoppeld aan de GP Groot Tankpas. Alle leden van Egmondia, de ouders van de leden, vrijwilligers en donateurs krijgen deze of volgende week de informatie in de bus.

Hoe meer liters wij samen tanken, hoe hoger de sponsorbijdrage van GP Groot aan de club is!

GP Groot houdt zich al jaren niet meer alleen bezig met afvalscheiding en recycling maar heeft ook een enorme olie- en brandstofhandel tak binnen het bedrijf. Zij hebben ruim 600 tanklocaties in Nederland, waarvan vele in de buurt. De Egmondia leden kunnen met de pas terecht bij onder andere de Texaco locaties in Egmond, Heiloo en Alkmaar maar ook Argos Bakkum en Firework Limmen maken onderdeel uit van de GP Groot locaties.

De actie is voor GP Groot niet helemaal nieuw want ze hebben hem een jaar geleden ook opgezet met hockey vereniging de Terriers uit Heiloo. Egmondia hoopt dat de actie net zo succesvol wordt als voor de hockey club want daar wordt jaarlijks een mooie bijdrage bij elkaar getankt door de leden.

Alle Egmondianen die het clubblad thuis bezorgd krijgen, ontvangen binnenkort ook meer informatie over deze actie en kunnen meedoen. Ook op www.egmondia.com/tankpas is alles terug te lezen.

Reacties zijn gesloten.