In deze vreemde tijden is de steun van vrienden nog belangrijker. Om die reden is V.V. Egmondia dan ook erg blij dat zowel Arie Hendrik Visser als Hans Lemmink het hoofdsponsorschap verlengen. Oosterbaan Sport- en Wandelschoenen en Lemmink Finance zijn dan ook meer dan sponsors, het zijn vrienden van de club.

De gesprekken tussen de club en beide sponsoren waren, net zoals de laatste jaren ook nu weer positief en de verlenging was dan ook snel beklonken. Het contract, die al 5 voetbaljaargangen loopt, wordt niet alleen verlengd maar ook uitgebreid. Per komend voetbalseizoen zal het tweede elftal namelijk weer onderdeel uitmaken van de selectie en dus zullen de sponsors niet alleen op de kleding van Egmondia 1 te zien zijn, maar beide logo’s zullen ook bij Egmondia 2 op het shirt staan. 

Meer hardlopers en aangepast advies
Beide ondernemers zijn nog steeds open en kunnen gelukkig door blijven draaien. Arie Hendrik vertelt: “Door de vervroegde zomerstop trekken veel voetballers de hardloopschoenen aan. Natuurlijk help ik ze graag met het vinden van de juisten schoenen.” Ook Lemmink Finance blijft de mensen voorzien van advies. “Dat kan telefonisch, met een video belletje of over de mail.”, vertelt Hans. “Daarnaast verloot ik via Facebook af en toe wat leuke diner- of cadeaubonnen van andere Egmondse ondernemers, alle kleine beetjes helpen immers.”, zegt hij.

“Ook wij willen onze sponsors graag blijven helpen”, vertelt Paul Kager, die sinds enkele weken de sponsoring van de club wat probeert aan te jagen. “Het is nu inderdaad een lastig moment,” geeft hij toe, “maar dit kan ook juist een goed moment zijn om een kortingsactie, online webshop of haal-en-breng-service van een restaurant die Egmondia sponsort onder de aandacht van de leden te brengen. Dat doen wij dan ook graag!”.

Creatieve ideeën om de club te steunen
Ook is Paul, samen met de andere bestuursleden, druk aan het bedenken welke andere mogelijkheden er zijn om inkomsten en donaties binnen te krijgen. “De jaarlijkse familiedag en ons grote Zuiderduin jeugdtoernooi zijn al afgelast en ook het doorgaan van de Strand6daagse is hoogst onzeker. Alle suggesties van leden, supporters of sponsors om de club te helpen zijn dan ook van harte welkom op sponsoring@egmondia.com”, besluit hij.

Lemmink Finance te Egmond aan Zee - Informatie over de dienstverlener
Oosterbaan

Reacties zijn gesloten.