Tristan Ooms (44 jaar) zal, samen met zijn vaste assistent Gerard van Stralen (65 jaar), komend jaar aan het roer staan bij Egmondia. Onder toeziend oog van het bijna volledige bestuur tekenden zij begin februari een contract voor twee jaar.

Na een samenwerking van (na het huidige seizoen) 1,5 jaar hadden Egmondia en de huidige trainer Jos Mouwes eerder besloten het aflopende contract niet te verlengen. Vervolgens werd de vacature uitgezet en volgenden er diverse gesprekken. De welbekende ‘klik’ was er al snel met Tristan en Gerard.

Tristan had aan het begin van het lopende seizoen al aangegeven zijn aflopende contract met KSV uit Heerhugowaard na 4 jaar niet te verlengen. Hij heeft rustig de tijd genomen om een nieuwe club te kiezen en hoefde niet lang te twijfelend toen de vacature bij Egmondia ontstond. Tristan kent diverse spelers van de club, is er zelf als trainer regelmatig op bezoek geweest en kan het ook nog eens op de fiets af omdat hij in Heiloo woont.

Wij hopen allemaal op een succesvolle samenwerking en gaan natuurlijk ons uiterste best doen dat dit in de derde klasse gebeurt want handhaving op het huidige niveau is de belangrijkste focus in de lopende jaargang.

Reacties zijn gesloten.