In de meest recente Zandloper heeft u kunnen lezen dat de functie van penningmeester vacant is. Naast Robert Wijker heeft ook Paul Kager besloten dat hij na dit seizoen stopt als voorzitter van de club. Door deze ontwikkelingen zijn er zowel binnen het bestuur als binnen andere afdelingen van de club zo snel mogelijk extra handjes nodig.

“Mijn werksituatie is veranderd waardoor ik de afgelopen maanden niet meer dezelfde tijd vrij kan maken voor de functie als toen ik vier seizoenen geleden begon.” Aldus Paul. “De taken die bij Egmondia moeten gebeuren zullen de komende periode, met de ophanden zijnde fusie, alleen meer toenemen en daar is meer tijd voor nodig dan ik beschikbaar heb. Ik vind het vervelend dat het mij niet gelukt is andere mensen te enthousiasmeren deze taken uit te voeren maar ik hoop dat die zich alsnog aandienen.” besluit hij.

Met het wegvallen van deze twee bestuursleden is acute versterking van het bestuur nodig. De volgende posities zijn vacant:
– Voorzitter
– Penningmeester
– Bestuurslid fusiezaken
– Bestuurslid voetbaltechnische zaken
– Bestuurslid algemene zaken

Ook buiten de bestuursfuncties is er op diverse plekken extra hulp nodig, te weten:
– Leden jeugdbestuur
– Evenementen coördinator jeugd
– Scheidsrechters voor de jeugd
– Trainers/coaches voor de jeugd
– Coördinator pupil van de week
– Redactie clubblad de Zandloper
– Redactie Facebook pagina

Bent of kent u iemand die hierbij kan helpen neem dan even contact op met Jan de Jong (secretaris) of Philip de Baar (jeugdzaken) en zorg ervoor dat zij de kar niet met z’n tweeën hoeven te trekken.Reacties zijn gesloten.