De KNVB heeft, naar aanleiding van de extra Corona maatregelen van het kabinet, besloten dat het seizoen 2019/2020 ten einde is. Er zal niet meer gevoetbald worden. Dit is natuurlijk erg jammer maar ook heel begrijpelijk gezien de situatie waarin wij ons allen bevinden. Tevens is er besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.

Dit heeft ook gevolgen voor alle evenementen die op de rit stonden bij Egmondia of samen met de voetbalburen zouden worden georganiseerd. De eerste editie van het Tilorerfestijn is niet doorgegaan. Het Zuiderduin- en BES toernooi zullen geen doorgang vinden. Geen Koningspelen op het Egmondia terrein. Ook de jaarlijkse familiedag, wat dit jaar in het teken stond van de Nationale Voetbaldag, zal niet in juni gehouden kunnen worden. Over de Strand6daagse is nog geen besluit genomen en staat dus nog op losse schroeven.

Naast het gemis van gezelligheid, plezier en sportiviteit, is het ook een aanslag op de inkomsten die ons tot een financieel sterke club maken zoals ook al in de Zandloper is verwoord. We rekenen dan ook op uw begrip en medewerking om de contributies dit kwartaal te blijven betalen.

Laten we hopen dat door alle getroffen maatregelen het nieuwe seizoen in volle glorie kan starten.

Blijf gezond!

Reacties zijn gesloten.